Ik ben zeker niet lui. Zelf noemde ik het altijd “makkelijk uitgevallen”. Dingen die niet moeten, hoeven niet. En als iets thuis vanaf de bank kan dan graag. Tijdens mijn werk heb ik deze kwaaltjes overigens niet. Heel bijzonder.

Een continu-lopen-kont

Daarom denk ik dat ze vanaf boven (wat er ook ergens mag zijn) me een schop onder m’n kont wilde geven. Laat die Sientje maar eens wat harder lopen thuis, want dit wordt zo helemaal niks. En zo gebeurde het. Ze schopte me waarschijnlijk zo hard dat daar onze drieling verscheen.
Vanaf dat moment is mijn zitkont verandert in een continu-lopen-kont. Iets waar ik overduidelijk niet op zat te wachten.
Een warm theetje met honing op de bank is veranderd in een ice tea vanuit de aanrecht. Mijn uitgebreide lunch met een gebakken eitje en een verse jus is veranderd in een lopende boterham of bestaat uit overgebleven korstjes met dik besmeerde pindakaas. Mijn Netflix-serie is veranderd in tiktak op YouTube en mijn uitgebreide ochtenddouche is een snelle washand door mijn gezicht geworden.
Waar ik weekenden op stap ging en mijn wijntje mijn beste vriend was, zit ik nu besmeerd met melkboeren en een redbull om het naar bed gaan nog even uit te stellen in mijn huispak op de bank.
Rond een uur of 10 is de dag voor mij mooi geweest, gooi ik mijn overgebleven ice tea in de gootsteen en sluit ik de laatste serie van tiktak af. Welterusten.

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.