Drie baby’s tegelijk. Wie kan er zich een voorstelling bij maken? Ik voordat het me overkwam in ieder geval niet. Mezelf proberen voor te stellen hoe het is om één baby te mogen krijgen, kon ik al niet. Laat staan drie tegelijk.

Is dat nou niet ontzettend druk?

Mensen vragen me bijna dagelijks, is dat nou niet ontzettend druk? Hoe doe je dat? En hoe ziet je dag er dan uit? Ik verwacht dat er niet veel verschil zit in de drukte bij één of bij drie baby’s. De hele dag wordt je aandacht gevraagd en ben je in de weer. Flesjes, luiers, badjes, naar bed, even wandelen, opruimen en dit alles herhaaldelijk door de dag heen. Voor iedereen herkenbaar die gezegend is met een pasgeboren baby. Gezegend noem ik het, maar ook hier voelt dat niet altijd zo.

Ook ik ben aan het einde van de dag op en zet alle drie mijn meiden vanaf zeven uur ‘s avonds het liefst op stil. Aangezien dat geen optie is, zet ik nog een tandje bij en maak ik alvast de flesjes voor morgen, zet ik nog een was aan (minimaal twee per dag), verzamel ik alle luiers van die dag (gemiddeld 20 per dag), vouw ik nog een was op en structureer ik alles alvast voor morgen. Omdat ik tijd over heb? Nee, was dat maar zo. Gewoon, omdat ik dan de volgende dag met een goed gevoel opsta en kan genieten als ik weer bij de eerste die wakker is boven haar bedje hang.

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.