Wil je dat de drieling dezelfde kleding draagt?  Goede vraag: wil ik dat? Ja soms wel. Dan vind ik het mooi als mijn meiden in hetzelfde pakje stralen. Wat ze daar zelf van vinden blijft de komende jaren nog even geheim.

Er zijn ook dagen dat ik het bewust niet doe. Allemaal in een andere outfit of alleen hetzelfde broekje. Het wisselt dus heel erg.

Drie dezelfde

Afgelopen week werd het ineens mooi weer en moest ik in nood luchtige kleding voor ze gaan kopen. Op naar de babyzaak in de buurt.
Drie dezelfde pakjes in dezelfde maat is geen doen. Dat hebben ze meestal niet in een winkel. Met twee dezelfde pakjes in mijn hand heb ik wel eens gevraagd of deze nog op voorraad was? Daarop keek de medewerkster in de winkel me raar aan en verklaarde me waarschijnlijk voor gek. Ik zie ze denken: wat moet je toch met drie dezelfde pakjes in dezelfde maat?
Omdat Pip smaller is, kan ze een maat kleiner goed hebben waardoor het wel mogelijk is drie pakjes in één winkel te krijgen. Het is dus gelukt! Ik ben altijd blij met het resultaat. Al heeft mijn winkelende vrouwenhart wat moeite om 60 euro te betalen voor één shirtje! Want laten we eerlijk zijn: drie dezelfde shirtjes, telt eigenlijk maar voor één nieuwe in de kast.

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.