De allereerste keer dat de meiden gaan verhuizen….euh logeren.

Ja, het lijkt verhuizen als je alle spullen bij elkaar ziet. Een heel georganiseer waarbij je tijdens het inpakken al denkt: zal ik anders gewoon thuisblijven? Ik neem wel een wijntje op de bank.
Dat zou het kiezen van de makkelijke weg zijn, maar aangezien het feest niet doorgaat zonder mij leggen we alle spullen in de auto. Oké, in twee auto’s, want anders kan de kinderwagen niet mee.

In een karavaan rijden we een dorpje verder naar de ouders van Jos

De kinderen een nachtje missen lukt me wel, maar wel met een licht schuldgevoel. Je schoonouders opzadelen met drie baby’s die ieder hun eigen gebruiksaanwijzing hebben is niet niks. Waar dingen voor ons vanzelfsprekend zijn, is dat voor de oppas -in dit geval schoonouders- toch net even anders.
Tess mag ’s nachts in de witte inbakerslaapzak met haar handen strak, Pip in de puckababy met handen los, Janne drinkt meestal met speen 2, maar als ze onrustig wordt dan pak speen één maar. Pip moet na haar fles echt even boeren, bij Tess is dat minder belangrijk. Het spijkerrokje is voor Pip, want die is wat aan de kleine kant voor Tess en janne. De vitamine D zit in het kleine vakje van de rugzak van Janne, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik probeer alles zo duidelijk mogelijk over te dragen om het voor hun straks makkelijker maken.
Als ik het idee heb alles uitvoerig te hebben verteld, mag ik het van mezelf loslaten. De wijn staat te wachten en morgen zie ik jullie weer. Die avond genieten we alsof we nog kinderloos zijn, met uiteraard even een berichtje naar het thuisfront. De volgende dag gaan we samen weer richting de ouders van Jos waar we Tess in haar spijkerrokje en waar de vitamine D ongeopend in het zijvakje van de tas zit. We halen ze met een big smile weer op. Zij hebben genoten, en wij? Wij hebben losgelaten en een heerlijke avond gehad, dankjewel!

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.