Mooier dan ik had gedacht’. Wat een kromme uitspraak eigenlijk. Alsof je een aankoop hebt gedaan waarvan je eigenlijk verwacht had dat deze niet mooi zou zijn.

 Ik vind het vaak hetzelfde als bij vernieuwde producten waar ze ineens van zeggen; vernieuwde en verfrissende smaak. Alsof het eerst eigenlijk niet zo lekker was, maar dat hebben ze er eerder nooit bij verteld. Maakt beter schoon, ook zo iets. Alsof het eerst schoonmaakmiddel was dat eigenlijk niet werkte. En zo zijn er nog vele voorbeelden die je waarschijnlijk dagelijks voorbij ziet komen. In ons geval zijn we pas echt overtuigd als we het met eigen ogen konden zien.

Onze tuinset

Na veel wikken en wegen hebben we samen de keuze gemaakt. We waren het erover eens dat het een tuinset moest worden in plaats van een loungeset. Met het hele gezin aan tafel eten en ’s avonds met vrienden een spelletje spelen, is iets dat we graag doen. Een tuinset past daar prima bij vertelde Van der Garde ons. Ook hebben we veel gehad aan de tips en adviezen via Instagram, thanks!

Investering

Omdat ik de aanschaf van tuinmeubelen best een investering vind, was het voor ons belangrijk dat de prijs kwaliteit goed zou zijn. Met de laagste prijsgarantie kwamen we terecht bij Van der Garde. Dus hoppa: op weg naar Opheusden om een mooie set te scoren. En daar stond bij de ingang onze tafel al te knipogen. Waar ik niet meteen gevoelig ben voor flirten, heb ik je genegeerd, maar later alsnog toegehapt. Oké, je was de mooiste, grootste en goed te onderhouden keramische Ottowa tafel die we zochten. Over de stoelen hebben we helemaal niet hoeven nadenken. Licht gewicht stapelstoelen in een grijstint.

Frikadel speciaal

Op maandagochtend kwam Van der Garde de tuinmeubels bezorgen. Een mailtje en een telefoontje om de bezorging aan te kondigen (ik hou er van) en daar stonden ze precies op tijd met onze spullen. Omdat de tafel te zwaar was moest ik wachten tot Jos thuis zou zijn. Alsof ze een frikadel speciaal voor je neus zetten die je niet op mag eten. Net iets voor mij…..NOT.

Eenmaal thuis hadden we de set zo staan. Gelukkig supermooi bij onze tegels, want het blijft altijd een gok. Goed gegokt Sientje! En zelfs mooier dan ik had gedacht. Dankjewel Van der Garde! Wij gaan hier nog heel lang plezier van hebben.

Welk tuinset hadden jullie gekozen?: klik hier

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.