Al heel wat vakantiebestemmingen heb ik gezien. Landen zoals Griekenland, Turkije, Spanje en Frankrijk tot aan Vietnam, Cambodja, Amerika en Thailand.

Op mijn dertigste ben ik bijna vier maanden alleen op reis geweest. Even weg uit het gehaaste Nederlandse leven. Daar ging ik dan als vrijgezel met mijn backpack de wijde wereld in. Alsof ik wist wat er ging komen.

Logeren op een vakantiepark

Vrienden die naar een vakantiepark gingen, verklaarde ik altijd voor gek. Daar zit je dan met allemaal Nederlanders op een hoopje. Overdag meedoen aan alle voorgekauwde activiteiten en ’s avonds in een eetschuur kilometers afleggen bij het lopende buffet. Nee, daar ga ik niet aan beginnen. Dat noem ik echt geen vakantie.
En daar gaan we dan: vandaag ga ik mijn principes overboord gooien. Een weekje met het hele gezin naar de Veluwe. En ja, ook wij gaan logeren op een vakantiepark. Genieten en even tijd voor ons gezin. Een pyjamadagje, luxe lunch, extra tv tijd of een fietstocht? Wij komen onze tijd wel door.
En weet je wat het ergste is? Ik heb er nog zin in ook!
Mocht je ons voorbij zien tuffen, we gaan niet emigreren maar gewoon een weekje weg

Oops...
Slider with alias blog header not found.

Mis niets!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe blogs

Eens in de twee weken komt er een nieuw verhaal over het leven en overleven met onze drieling. Met een lach, een traan en de nodige humor.

SIENTJE

Tess, Janne en Pip

Zwanger van 3 meisjes! Lees op deze website alles over het leven van een drielingmoeder.